Piscina cu apa sarata Cacica
Piscina cu apa sarata Cacica
Sala de fitness
Piscina cu apa sarata Cacica

Despre noi

Piscina cu apa sarata din Cacica a fost inaugurata in februarie, 2013. Noi am numit acest complex ” Centrul de sanatate ”  deoarece apa sarata din piscina este din salina Cacica iar hidroterapia cu apa sarata ajuta la tratarea multor afectiuni cum ar fi:

  • stări de oboseală prelungite,;
  • stres;
  • afecţiuni musculare, articulare şi artrită;
  • afecţiuni reumatismale ce merge până la artroze şi preartoze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor) fază inactivă;
  • osteoporoza algică a coloanei vertebrale;
  • spondiloze (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice);
  • nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.

Pe langa acestea , hidroterap[ia cu apa sarata se mai recomandă si după entorse, fracturi, luxaţii ale membrelor, tratate ortopedic, afecţiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotență, infertilitate), tulburări funcţionale genitale la femei (frigiditate), metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficiență ovariană.

 

 Jacuzzi, care este tot cu apa sarata, este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului dar bineinteles ca are si beneficii asupra sanatatii noastre. Acesta poat fi utilizat in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a celor ale sistemului osos. De asemenea , stimuleaza si metabolismul, iar persoanele care il folosesc regulat pot constata o slabire mai rapida. Pe langa aceste beneficii, hidromasajul mai este indicat si in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui.

Caldura apei ( 37 grade) are si ea un efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism. El indeparteaza senzatia de picioare grele, precum si tensiunea din ceafa si spate. Jacuzzi stimuleaza si somnul de buna calitate, avand beneficii si asupra frumusetii: se elimina toxinele din piele si oxigeneaza mai bine tesuturile.

 

Sauna si sala de fitness

Dupa o sedinta de hidroterapie va punteti incalzi in sauna si \ sau topi cateva calorii in sala de fitness care este echipata cu aparate performante. Iar la final va puteti bucura de un masaj de relaxare sau therapeutic oferit de personalul specializat din cadrul centrului de sanatate Cacica.    
Sauna & sala fitness

Program si tarife

Program

Zilnic Orele: 9:00 - 24:00 Tarife:
  • 20 lei \adulti la piscina,  jacuzzi si sala fitness
  • 10 lei pentru sauna iar copii cu varsta intre 5- 14 ani vor plati dor 10 lei;
  • Intrare libera pentru copii pana la 5 ani.
Clinetii beneficiaza de doua vestiare separat pentru barbati si femei, dotate cu dulapuri care asigura pastrarea in siguranta a bunurilor personale. De asemenea exista 6 dusuri, 4 bai , sezlonguri si mese unde va puteti stinge setea cu o bautura racoritoare.
Centrul de tratament Cacica

Alte servicii

Masaj terapeutic si de relaxare

Este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vârsta, care doresc sa îsi mentina starea de sanatate si sa previna imbolnavirea.

Masaj

Este fectuat pe aproape tot corpul ocazitional sau periodic, avand ca scop eliminare stresului si a oboselii, generarea unei stari de relazare prin buna dispozitie, fiind este ficienta in cazul starilor de oboseala accentuata chiar si printr-o singura sedinta de masaj reusind sa se elimine oboseala acumulata.
Masaj de relaxare
Este un masaj local cu un scop foare precis executat local, uniform, in zona afectata, pe o durata de timp medie sau lunga cu scopul de a elimina anumite probleme si disfunctionalitati, de a trata anumite boli facandu-ne sa ne simtim mai relaxati si in armonie cu noi insine, sa simtim deplina libertate a unui corp ce se poate misca si respira in voie. Se executa local, uniform, in zona afectata, pe o durata de timp medie sau lunga – minim 10 sedinte.
Masaj terapeutic