Piscina cu apa sarata Cacica
Piscina cu apa sarata Cacica
Sala de fitness
Piscina cu apa sarata Cacica

Video

 
 
 

Despre noi

Jacuzzi, care este tot cu apa sarata, este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului dar bineinteles ca are si beneficii asupra sanatatii noastre. Acesta poat fi utilizat in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a celor ale sistemului osos. De asemenea , stimuleaza si metabolismul, iar persoanele care il folosesc regulat pot constata o slabire mai rapida. Pe langa aceste beneficii, hidromasajul mai este indicat si in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui. Caldura apei ( 37 grade) are si ea un efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism.  
Jacuzzi
Piscina cu apa sarata din Cacica a fost inaugurata in februarie, 2013. Noi am numit acest complex " Centrul de sanatate "  deoarece apa sarata din piscina este din salina Cacica iar hidroterapia cu apa sarata ajuta la tratarea multor afectiuni cum ar fi:
  • stări de oboseală prelungite,;
  • stres;
  • afecţiuni musculare, articulare şi artrită;
  • afecţiuni reumatismale ce merge până la artroze şi preartoze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor) fază inactivă;
Despre noi

Vezi mai multe detalii…

Program si tarife

Program

Zilnic Orele: 9:00 - 24:00 Tarife:
  • 20 lei \adulti la piscina,  jacuzzi si sala fitness
  • 10 lei pentru sauna iar copii cu varsta intre 5- 14 ani vor plati dor 10 lei;
  • Intrare libera pentru copii pana la 5 ani.
Clinetii beneficiaza de doua vestiare separat pentru barbati si femei, dotate cu dulapuri care asigura pastrarea in siguranta a bunurilor personale. De asemenea exista 6 dusuri, 4 bai , sezlonguri si mese unde va puteti stinge setea cu o bautura racoritoare.
Centrul de tratament Cacica